تقویت تعاملات بهزیستی و دادگستری  گلستان برای صیانت از حقوق اقشار آسیب‌پذیر و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

به گزارش روابط عمومی بهزیستی گلستان؛مدیرکل بهزیستی گلستان به همراه معاونین در دیدار با آسیابی رئیس کل دادگستری استان پیرامون ارتقای همکاری‌های دوجانبه و تسریع در روند ارائه خدمات حمایتی به مددجویان تبادل نظر کردند.

قدسیه آبشناس با اشاره به نقش کلیدی دستگاه قضا در حمایت از حقوق اجتماعی،بر لزوم تقویت پیوندهای بین دستگاهی برای دستیابی به عدالت اجتماعی تأکید کرد.

در این نشست محورهای مرتبط با نظارت بر مراکز حمایتی،رسیدگی به پرونده‌های خانواده،کودکان،تسهیل در روند اداری و قانونی خدمات اقشار نیازمند مورد بحث قرار گرفت.

یکی از محورهای این نشست؛هماهنگی و بهره‌گیری از حمایت‌های دستگاه قضایی در اجرای «طرح آزمایشی بررسی و پیشگیری از خودکشی در شهرستان آق‌قلا» بود.

طرفین بر لزوم تعامل نزدیک برای شناسایی به موقع عوامل خطر،ارائه مداخلات حمایتی و قضایی متناسب در این منطقه تأکید کردند تا با رویکردی جامع،گامی مؤثر در جهت صیانت از سلامت روان و پیشگیری از حوادث در آق‌قلا برداشته شود.

آسیابی ضمن تأکید بر اهمیت محورهای حمایتی بهزیستی آمادگی کامل دستگاه قضا برای حمایت از اقدامات این سازمان در راستای صیانت از حقوق اقشار آسیب‌پذیر و تسریع در اجرای احکام مرتبط با رفاه اجتماعی ابراز داشت.

تقویت تعاملات بهزیستی و دادگستری  گلستان برای صیانت از حقوق اقشار آسیب‌پذیر و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

این دیدار با هدف ایجاد هم‌افزایی بین نهادهای اجرایی و قضایی صورت گرفت تا با کاهش بروکراسی‌های اداری و تقویت نظارت‌های مشترک کیفیت خدمات‌رسانی به جامعه هدف ارتقاء یابد.

کد خبر 192206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد